If you need a more accessible version of this website, click this button on the right. Switch to Accessible Site

WARNING

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Close [x]

moderne media

Onze dierenartsen hebben veel ervaring en volgen regelmatig nascholing en extra opleidingen om u nog betere diensten te kunnen aanbieden. Elke dierenarts bij Sterkliniek dierenartsen volgt minimaal 5 voltijdsdagen met nascholing. hierin zijn wij uniek in Nederland. Er is jammer genoeg nog steeds geen kwaliteitsorgaan welke minimale nascholing van 2 dagen per jaar kan opleggen aan dierenartsen. Veel dierenartsen in Nederland volgen geen nascholing omdat dit geld kost. Dat uw dier en u er meer profijt van heeft door sneller en met minder kosten beter te kunnen worden telt voor hun blijkbaar niet voldoende mee. Maar voor de volgende dierenartsen inde ieder geval wel ze stellen zichzelf graag aan u voor.


Yolanda Elbertse

Ik ben Yolanda Elbertse op 2 april 2013 ben ik alweer 20 jaar dierenarts.

Ik heb eerst 2 jaar in een praktijk gewerkt waar mijn collega internist specialist was. Na mijn 13 jaar met name op de de internistische diergeneeskunde heb gericht werd ik gevraagd om meer in de chirurgie te gaan doen.

In 2007 heb ik mij in Amerika gekwalificeerd als laparoscopische chirurg. Opereren via kijkoperaties. Samen met mijn collega Claartje hebben we al meer dan 1500 kijkoperatie sterilisaties gedaan van de hond als kat.

Ook ben ik in dat jaar begonnen met de orthopeadische chirurgie. Ik help de dieren die bot- of gewrichtsproblemen hebben. Dit kan zijn een botbreuk of als er klachten zijn met elleboog, heupen of de knie. Dit los ik dan op in de praktijk in Hoogvliet.

U zult mij op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag in de praktijk tegen komen. Mocht er een orthopedisch spoedgeval zijn dan ook op de andere dagen. Want hoe sneller we ingrijpen hoe mooier de genezing is.

Naast mijn werk vind ik het ook heerlijk om in mijn tuin te werken of mooie tuinen te bezoeken. Daarnaast heb ik een barzoi Isolde, een erg leuke meid, en een dertig jarige ijslandspaard Mist.

Graag zie ik u in de praktijk op een van mijn dagen.

Yolanda.


Arco van der Kaaden

Mijn naam is Arco van der Kaaden en ik ben sinds 1 augustus 2009 werkzaam in deze kliniek.

Als kind ben ik opgegroeid met een hond, een tweetal konijnen, cavia’s en schildpadden. Mijn interesse in de dieren was gewekt!

Als student ben zeer actief geweest in een vereniging voor vogels en exotische dieren en heb ik zoveel mogelijk colleges gevolgd die betrekking hadden op deze diersoorten.

Na mijn opleiding ben ik gaan werken bij een gezelschapsdierenkliniek gespecialiseerd in interne-, vogel- en bijzondere dieren geneeskunde. In een dierenkliniek te Utrecht, waar ik meer dan vijf jaar heb gewerkt, heb ik mij verder bekwaamd in het beoordelen van röntgenfoto’s en in de echografie onder begeleiding  van een specialist radiologie.

Sinds mijn werkzaamheden hier in deze kliniek heb ik mij verder kunnen verdiepen in de tandheelkunde.

Kortom u kunt dus bij mij terecht voor al uw dieren met verschillende problemen.

Zelf ben ik getrouwd en heb ik een zoon en delen we het huis met een papegaai, cavia’s en schildpadden.

Arco


Lona jansen - van Duijn Schouten

Ik ben Lona Jansen-van der Duijn Schouten. Sinds 2010 ben ik werkzaam in de praktijk in Spijkenisse. Direct na mijn studie ben ik hier begonnen.

Tijdens mijn studie heb ik mij verdiept in de spoed en interne geneeskunde, dat zijn ook dingen waar mijn interesses liggen. Verder heb ik een opleiding gevolgd in de cytologie (onderzoek naar cellen in het bloed, urine maar ook van deeltje welke weg genomen worden door de dierenartsen van de praktijk, en de problemen hiermee) en dermatologie (huid problemen) binnen de praktijk, daar volg ik ook aanvullende opleidingen voor.

In Spijkenisse kunt u mij op maandag, woensdag en vrijdag vinden. Daarnaast werk ik in de Spoedkliniek Gezelschapsdieren Midden Nederland in Utrecht. Graag tot ziens!

Lona