If you need a more accessible version of this website, click this button on the right. Switch to Accessible Site

WARNING

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Close [x]

moderne media

Onze dierenartsen hebben veel ervaring en volgen regelmatig nascholing en extra opleidingen om u nog betere diensten te kunnen aanbieden. Elke dierenarts bij Sterkliniek dierenartsen volgt minimaal 5 voltijdsdagen met nascholing. hierin zijn wij uniek in Nederland. Er is jammer genoeg nog steeds geen kwaliteitsorgaan welke minimale nascholing van 2 dagen per jaar kan opleggen aan dierenartsen. Veel dierenartsen in Nederland volgen geen nascholing omdat dit geld kost. Dat uw dier en u er meer profijt van heeft door sneller en met minder kosten beter te kunnen worden telt voor hun blijkbaar niet voldoende mee. Maar voor de volgende dierenartsen inde ieder geval wel ze stellen zichzelf graag aan u voor.


Yolanda Elbertse

Ik ben Yolanda Elbertse op 2 april 2019 ben ik alweer 26 jaar dierenarts.

Ik heb eerst 2 jaar in een praktijk gewerkt waar mijn collega internist specialist was. Na mijn 13 jaar met name op de de internistische diergeneeskunde heb gericht werd ik gevraagd om meer in de chirurgie te gaan doen.

In 2007 heb ik mij in Amerika gekwalificeerd als laparoscopische chirurg. Opereren via kijkoperaties. Ik heb in de jaren al meer dan 5000 kijkoperatie sterilisaties gedaan van de hond als kat.

Ook ben ik in dat jaar begonnen met de orthopeadische chirurgie. Ik help de dieren die bot- of gewrichtsproblemen hebben. Dit kan zijn een botbreuk of als er klachten zijn met elleboog, heupen of de knie. Dit los ik dan op in de praktijk in Hoogvliet.

Sinds 6 jaar houdt ik me nog meer bezig met het bewegen van dieren na een ongeluk maar ook voor sporthonden. Ik heb in Amerika de opleiding tot revalidatie dierenarts afgerond en sinds 2014 ben ik bezig Europees specialist revalidatie en sport medicine te worden. In september 2019 mag ik als een van de eerste in Europa mijn examen doen. Vanaf nu ben ik dus kandidaat specialist.

U zult mij op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag in de praktijk tegen komen. Mocht er een orthopedisch spoedgeval zijn dan ook op de andere dagen. Want hoe sneller we ingrijpen hoe mooier de genezing is.

Naast mijn werk vind ik het ook heerlijk om in mijn tuin te werken of mooie tuinen te bezoeken. Daarnaast heb ik een barzoi Isolde, een erg leuke meid, en een dertig jarige ijslandspaard Mist.

Graag zie ik u in de praktijk op een van mijn dagen.

Yolanda.