If you need a more accessible version of this website, click this button on the right. Switch to Accessible Site

WARNING

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Close [x]

moderne media

Onze Assistenten hebben zeer veel ervaring en volgen regelmatig nascholing en extra opleidingen om u nog betere diensten te kunnen aanbieden. Alle assistenten zijn Paraveterinair, een extra aantekening waardoor ze bevoegd zijn diverse handelingen bij uw dier te verzorgen. Elke assistent bij Sterkliniek dierenartsen volgt minimaal 2 voltijdsdagen met nascholing. hierin zijn wij uniek in Nederland. Maar ook onze trimster volgt elk jaar nascholingen en opleidingen om nog beter te zijn in dit geweldige vak.

Ze stellen zich graag aan u voor;


Tamara Groendendijk - van der Arend

Mijn naam is Tamara en ik ben sinds juli 2007 in het bezit van mijn Paraveterinair diploma. Toen ben ik ook voor de praktijk in Hoogvliet gaan werken. Ik ben 4 dagen werkzaam in de praktijk. In de praktijk kunt u mij overal tegenkomen, dit varieert van de balie tot de operatiekamer. U kunt bij mij terecht voor de puppy en kittenchecks. Dit is een gratis service van de praktijk en ik vind dit erg leuk om te doen.

Zelf heb ik 2 honden. Een Kooikerhondje  genaamd Bailey en Cato mijn bejaarde Beagle. Zij gaan regelmatig gezellig mee naar de praktijk!

Graag tot ziens op onze praktijk!

Tamara.


Sharmila Algoe

Hoi, ik ben Sharmila. Sinds augustus 2010 ben ik werkzaam in deze praktijk. Omdat ik de invalkracht ben van beide filialen zult u mij in sommige maanden niet veel treffen, maar in andere maanden zoals de vakantie periode juist wel heel vaak. 

Ik ben gek op dieren! Ik heb dan ook 2 paarden, 2 katten en 2 honden. Sinds november 2013 hebben we een pup in huis, daarom ben ik bezig met allerlei cursussen en ben ik mij meer gaan verdiepen in het opvoeden van een pup. En het lijkt me helemaal leuk om die kennis en leuke ervaring met u te delen! 

Sharmila