If you need a more accessible version of this website, click this button on the right. Switch to Accessible Site

WARNING

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Close [x]

moderne media

Botbreuken. 

Een gebroken poot is altijd een vervelend en groot probleem voor uw hond of kat. Ineens heeft hij of zij veel pijn en kan hij of zij een van zijn/haar poten niet meer gebruiken.

Veel botbreuken bij de hond en de kat komen voor aan de onderpoten. Als het om een makkelijke (=enkelvoudige, niet te schuine) breuk gaat is dit heel goed met een spalk te verhelpen. Maar zo gauw het een moeilijke breuk is, of het bot verbrijzeld is, of het is een breuk aan de bovenpoten, of niet 1 maar alle teentjes zijn gebroken, dan helpt een spalk niet meer.

Om die reden heb ik twee opleidingen gevolgd, een in Londen en een in Edinburg, om ook die breuken voor uw hond met platen en schroeven te laten genezen. Doordat we ons elke keer weer houden aan de regels van dit vak hebben we er in onze praktijk, mag ik wel zeggen, hier uiterst goede resultaten mee. Zodoende kan de gebroken poot snel genezing en is de pijn voor uw dier snel verholpen.

Mocht u een hond of kat hebben waarbij net een gebroken poot is geconstateerd die niet met een spalk te helpen is, maak dan een afspraak met onze vestiging in Hoogvliet 010 2950530.