SterPlan

SterPlan is een manier om bepaalde kosten voor uw huisdier gespreid te betalen. Bovendien krijgt u ook korting op al deze kosten bij uw dierenarts.

U weet dat het houden van een huisdier met bepaalde kosten gepaard gaan bij de dierenarts. Een aantal van deze kosten zijn preventief, zoals een vaccinatie, de vlooienmiddelen. Andere kosten zijn niet echt preventief, zoals de ontworming, maar worden door verzekeringen niet vergoed. Daarnaast zijn er de consult kosten. Het SterPlan zoals u dat in onze praktijk kan afsluiten dekt ook deze kosten tot in totaal 12 dierenarts bezoekjes per jaar. (Eén vaccinatie, één standaard controle consult na een half jaar en daarnaast nog 10 consulten voor uw zieke dier.) Daardoor is het voor u mogelijk om bij allerlei grote en kleine problemen, waarbij u misschien niet geheel zeker weet of u daarmee wel naar de dierenarts moest, uw dier gewoon door ons te laten controleren. Zodoende kunt u zeker zijn dat u bij ons terecht kunt wanneer u dat zou willen ondanks de grote van uw portemonnee die maand.

Wat krijg ik allemaal via een SterPlan?

Het SterPlan dekt de preventieve kosten die u maakt op onze praktijk: zoals de standaard vaccinatie voor uw dier, en zijn of haar ontwormingen en ontvlooingsbehandelingen voor het hele jaar. Daarnaast krijgt u 10 % kortingen op de niet preventieve zorg gegeven door onze dierenartsen, of het nu gaat om bloedonderzoeken, operaties of medicijnen. Als de dierenarts het voorschrijft dan krijgt u daar 10 % korting op.

Voor de hond geldt bovendien dat het ontvlooiingsmiddel dat in het pakket zit ook tegen teken beschermd.

Daarnaast en dat is uniek voor onze twee praktijken: U mag ook 10 keer op een consult komen tijdens onze openingstijden met uw zieke dier. Deze consulten zitten dus ook in het door ons aangeboden SterPlan en daardoor kosten deze consulten u niets. Helaas geldt dit niet voor consulten in onze avond- en weekenddiensten.

Wat zijn de voordelen?

Er zijn meerdere voordelen. Voor elke eigenaar zal het ene voordeel zwaarder wegen dan de andere. Daarom dat ik ze hieronder op een rijtje zet.

* De mogelijkheid van gespreid betalen van uw (preventieve) kosten bij de dierenarts

* De mogelijkheid om de vaste kosten automatisch bij u te laten innen.

* 10 % Korting op alle producten (exclusief trimster) op onze praktijk (vestiging Spijkenisse en vestiging Hoogvliet).

* U vaste preventieve kosten zoals de vaccinatie, de ontwormingen en de vlooienbehandelingen zitten tegen gereduceerde kosten in dit SterPlan. (Om het plan betaalbaar te houden hebben we er de normale vaccinatie wel inzitten, maar de rabies vaccinatie (voor het buitenland) en de kennelhoest neusenting (voor maar enkele pensions in onze regio noodzakelijk) niet.)

* De mogelijkheid om u dier 2 keer preventief te laten nakijken: Eén keer tijdens de vaccinatie, zoals u al van ons gewend was, en één keer een half jaar later.

* 10 x de mogelijkheid om zonder consultkosten met uw ziek dier op consult te komen. Op de kosten voor b.v. aanvullend onderzoek of medicijnen krijgt u dus 10 % korting. (Helaas vallen consulten tijdens avond- of weekenddiensten buiten het SterPlan. Ook als deze op onze vestigingen plaatsvinden.)

Wat is het verschil tussen het SterPlan en mijn dierkosten verzekering?

SterPlan vergoed volledig de preventieve zorg. Preventieve zorg zit bijna in geen enkel verzekeringspakket of alleen bij de duurste opties en dan vaak maar voor een zeer beperkt totaal bedrag, bv maximaal 50 euro. Terwijl preventieve zorg voor een kat al gauw tot 235 euro kan oplopen en voor een grote hond wel tot 360 euro.

Een verzekering betaalt daarentegen vaak weer 79 % van de ziektekosten van uw dier, de zogenaamde curatieve zorg. Terwijl het huisdieren zorg plan u wel een gratis consult geeft (tot 10 consulten per jaar) maar maar 10 % korting geeft op bloedonderzoeken, röntgenfoto’s, operaties, etc.

Het zijn dus twee totaal verschillende dingen die naast elkaar kunnen bestaan. En waarmee u samen gevoegd uw huisdier op en top heeft verzorgd van goede preventieve en curatieve zorg.

Kan ik er ook weer mee stoppen?

U heeft natuurlijk altijd de mogelijkheid om u te bedenken, binnen 14 dagen is dit geen enkel probleem. U krijgt dan alleen een verrekening van de meegekregen producten en diensten. Mocht u dit willen neem dan zo snel mogelijk contact met ons op op 0181 690055 of 010 2950530.

Natuurlijk hopen wij dat u ons plan net zo geweldig blijft vinden, het contract is in principe voor een jaar en gaat daarna maandelijks verder. Dus na het eerste jaar kunt u per maand opzeggen zonder verdere rompslomp. We verrekenen dan gewoon de producten welke u heeft afgenomen met de betalingen welke u gedaan heeft. Mocht u verder nog vragen over dit onder werp hebben neem gewoon contact met ons op, dan proberen we uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Wie betaald het SterPlan?

De kosten voor het SterPlan worden gedekt door een klein gedeelte van uw maandbedrag. Het overgrote deel van uw maand bedrag wordt dus uitbetaald aan onze praktijk en wij geven u daarvoor weer de preventieve zorg aan uw huisdier.