Services

We zijn er tros op dat wij de volgende mogelijkheden hebben in de praktijk Sterkliniek Rotterdam

pupconsultConsult

Wij hebben dagelijks in de middag en avond afspraak mogelijkheden. Onze assistente zullen u zo goed mogelijk van dienst zijn door een passende afspraak voor u te maken. Spoedgevallen kunnen altijd bij ons terecht zodra als de praktijk geopend is. Als u een spoed geval heeft neemt u dan direct contact met ons op, dan kunnen de assistenten de misschien nodige hulp middelen al klaar zetten. U dier wordt dan sneller en beter geholpen, tevens kan de assistent u advies geven over vervoer en wat u als voorbereiding thuis al kunt doen om erger te voorkomen.

Spoedgeval & Urgente problemen

Wij hebben dierenartsen en assistenten speciaal getraind in het behandelen van urgente- en spoedgevallen. Voor een spoedgeval is onze praktijk en het team uitgerust met de juiste middelen om het probleem snel te vinden en zorgen dat de oorzaak opgelost wordt. Of het nu gaat om een vergiftiging, een aanrijding of chocolade welke gegeten is door uw dier. Als u de indruk heeft dat het een urgent- of spoed geval is aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij kunnen u dan alvast advies geven hoe u zelf kunt beginnen met de EHBO terwijl u naar de praktijk komt. Wij maken dan gelijk het benodigde instrumentarium voor u klaar.
Het is natuurlijk ook mogelijk om met urgente problemen langs te komen. Soms bent u als eigenaar alleen in staat om direct naar ons toe te komen. Wij zullen u dan tussen de andere afspraken door plannen. De assistent zal een eerste inschatting maken van uw dier zijn situatie, ze zal u dan een schatting geven hoe lang het duurt om de dierenarts te zien. U krijgt natuurlijk een kop koffie of thee van ons aangeboden, om het wachten te verzachten.

De volgende dieren behandelen wij

Omdat wij meerdere dierenartsen hebben bij Sterkliniek Rotterdam, behandelen wij de volgende dieren:

  • Honden
  • Katten, speciale cat only spreekuren*
  • Fretten
  • Konijn
  • Cavia
  • Zeer kleine huisdieren, muis, rat, hamster.
  • Papegaai, parkiet en zangvogels
  • Kippen, hoenders en watervogels**

*Op Woensdag en donderdag. Bel a.u.b. voor meer informatie.
** Alleen bij een paar van onze dierenartsen. Bel a.u.b. voor meer informatie.
SponsoringStichting Hulphond met link naar website van de stichting
Sterkliniek Rotterdam sponsort het locale dieren asiel in Spijkenisse en in Rotterdam. Tevens steunen wij stichting Binx, welke Bulgaarse honden te plaatse helpt.Daarnaast zorgen wij met alle sterklinieken voor alle hulphonden in Nederland en zijn wij met trots zilver Stichting Binxsponsor.